ПАВЛИНА ФИЛИПОВА ФЕН КЛУБ

 
ПАВЛИНА ФИЛИПОВА ФЕН КЛУБ

Павлина Филипова
Публикации
Връзки
Фото Галерия
Новини
Календар на състезанията
Клуб по биатлон "Ком - Берковица"

БЛОГ АРХИВ
«« юли 2018 »»
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          Павлина Филипова 18:26
« Обратно
Вземи в gLOG
БЕНЕФИСЪТ НА ПАВЛИНА СЪБРА ГОСТИ ОТ ЦЯЛАТА СТРАНА
Павлина Филипова избра родна Берковица, за да каже... официално сбогом на състезателната си кариера.
За да уважат берковската биатлонистка в клуб-ресторант "Бирхалето" се събраха треньори, спортни звезди, журналисти, ръководството на Българската федерация по биатлон, общинското ръководство и много приятели на Павлина.
Радка Попова и Ирина Никулчина също бяха до Пина в този важен момент.
Тържеството започна с презентация на спортния път на нашето момиче, продължил 24 години. Много снимки и текст припомниха върховете в кариерата й и хората, които са били до нея през годините.
Павлина благодари на своите треньори – Кирил Петров, Пепи Чантарски, Жори Ганчев, Боран Хаджиев и дарители – Зорка Кръстева („Малина Зои”), която първа повярва в спортния талант на берковчанката, „Ком 2016”АД и доц. Борислав Великов.
Специални благодарности бяха отправени и към кмета на общината, с чиято помощ бе създаден клубът по биатлон „Ком Берковица”. Всички те получиха от Павлина плакет с нейния лик.

Много от гостите също поздравиха европейската ни шампионка – много мили думи се чуха за нея като спортист и човек. Защото истинските победители винаги са на първо място големи личности!
Министърът на спорта Свилен Нейков също бе изпратил свои представители с плакет и поздравителен адрес.
Група „Сладък спомен” изпя специално създадената песен за Павлина след олимпиадата в Нагано, а децата от танцов ансамбъл „Малинарка” при читалище „Иван Вазов” Берковица поздравиха биатлонистката и гостите с танц.
Павлина казва официално сбогом на активната си състезателна дейност, но остава в спорта като треньор и човек, който има още много какво да даде на биатлона в България.
Благодарим ти Павлина!


Разширен репортаж за събитието можете да гледате в неделя от 20.00 часа по "Евроком" и днес в новините и сайта на Българската национална телевизия.
18 Февруари 10, 18:26   

0.0634